Sales Manager Solutions

Jij bindt klanten!

Je herkent de toenemende digitalisering en software als nieuwe oplossing van bestaande problemen. Hoe IT-Solutions bijdragen aan een veilig, duurzaam en efficiënt functionerende proces industrie. Industriële omgevingen intrigeren je, je hebt affiniteit met de proces industrie zoals Olie & Gas, Petrochemie of waterbehandeling. 

Je klant ziet je als de consultant met de betrouwbare oplossing voor alle betrokken partijen. Je bent in staat om verschillende stakeholders bij je klant bij elkaar te brengen en verschillende belangen om te buigen naar een gemeenschappelijk doel. Dit doe je door zelf de spil te zijn tussen klanten en je collega’s.

Achtergrond:

  • 3 tot 10 jaar ervaring in solution sales in een technische omgeving.

  • Bachelor of master in een technische en/of bedrijfskundige richting.

Competenties:

  • zoeken en gebruiken van steun en hulp om anderen te overtuigen
  • situaties in een meer omvattend kader plaatsen en/of verbanden leggen met andere informatie
  • onderzoeken van de wensen en behoeften van de klant en in dit perspectief denken en handelen
  • omgevingsfactoren effectief benutten voor de eigen functie of organisatie
  • handhaven van sociale en ethische normen in het werk, ook als de verleiding of druk groot is

Eigenschappen: Je bent zorgvuldig, integer, probleemoplosser, geduldig, coördinerend

Bedrijfsprofiel CEA:

CEA is een IT bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren software voor de proces industrie. Wij faciliteren het maken van verstandige beslissingen door alle “asset” informatie samen te brengen in één correcte weergave (het visualiseren en verrijken van de As Built in een meegroeiende Digital Twin in lijn met Industrie 4.0). Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een veilig, duurzaam en efficiënt functionerende proces industrie. 

Wanneer pas je bij CEA? Wanneer je beseft dat werken een belangrijk deel van je leven is en je dit zinvol maar vooral ook leuk en succesvol wil invullen. Je zoekt een werkplek waar we informeel met elkaar omgaan. Kennis, kunde en samenwerking toonaangevend zijn, niet hiërarchie. Waar je de gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan een succesvol software bedrijf die de procesindustrie een stukje veiliger, productiever en duurzamer maakt. Met locaties in Mexico, Verenigde staten, Frankrijk, India en Nederland zijn we wereldwijd actief en werk je in een multiculturele en diverse omgeving.

Deze functie is gebaseerd op ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel (Nederland).

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met:

Robin van der Mijl
M: +31 6 42 01 52 22
E:  robin.van.der.mijl@ceasystems.com 

Interesse?

Ben jij de Sales Manager waar wij naar op zoek zijn en ben jij op zoek naar een groeiende organisatie met vele kansen en uitdagingen? Zie jij jezelf met ons mee groeien en met ons bouwen aan een nieuwe toekomst?

Solliciteer dan voor deze functie door je CV en motivatiebrief te sturen naar robin.van.der.mijl@ceasystems.com.

Back to list