Sales Manager Digitization

Je voelt je als een vis in het water in gesprekken met engineers, projectmanagers en onderhoud/service professionals. Je hebt met ze samengewerkt, hebt gezien hoe leveranciers je oud-collega’s of jouzelf proberen te overtuigen en denkt “dat kan ik beter en met een resultaat waar alle betrokken partijen baat bij hebben”.

Je vindt het een uitdaging om commerciëler te gaan werken. Techniek vind je interessant maar nog leuker vind je het om klanten te helpen. Klanten zien je graag want je lost problemen voor ze op. Je herkent digitalisering-trends in de markt, koppelt dit terug aan je collega’s en bent de autoriteit bij het door ontwikkelen van onze digitaliserings-propositie.

Tegelijkertijd help je klanten stap voor stap in hun ontwikkeling naar de digitalisering van hun activiteiten en tekeningen en bereid ze voor op Plant4D, CEA’s Asset Informatie Management oplossing.

Achtergrond:

  • 2 tot 5 jaar ervaring in technische omgeving waarin veel wordt gewerkt met technische tekeningen en digitalisering een dagelijks thema is.
  • Bachelor of master in een technische en/of technisch bedrijfskundige richting.

Competenties

  • Vooruitdenken, gedrag gericht op het realiseren van vooraf gestelde doelen
  • Vlot en effectief contacten leggen en onderhouden
  • tot overeenstemming komen vanuit verschillende standpunten, argumenten en/of belangen
  • effectief blijven presteren onder tijdsdruk, bij tegenslag, teleurstelling of tegenspel, kalm en in het belang van de zaak reageren
  • het complimenteren, vleien, vriendelijk of behulpzaam zijn om een persoon en/of groep in een goede stemming te krijgen

Eigenschappen: Je bent energiek, opportunist, extravert, sociaal, doorzetter

Bedrijfsprofiel CEA:

CEA is een IT bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren software voor de proces industrie. Wij faciliteren het maken van verstandige beslissingen door alle “asset” informatie samen te brengen in één correcte weergave (het visualiseren en verrijken van de As Built in een meegroeiende Digital Twin in lijn met Industrie 4.0). Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een veilig, duurzaam en efficiënt functionerende proces industrie. 

Wanneer pas je bij CEA? Wanneer je beseft dat werken een belangrijk deel van je leven is en je dit zinvol maar vooral ook leuk en succesvol wil invullen. Je zoekt een werkplek waar we informeel met elkaar omgaan. Kennis, kunde en samenwerking toonaangevend zijn, niet hiërarchie. Waar je de gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan een succesvol software bedrijf die de procesindustrie een stukje veiliger, productiever en duurzamer maakt. Met locaties in Mexico, Verenigde staten, Frankrijk, India en Nederland zijn we wereldwijd actief en werk je in een multiculturele en diverse omgeving.

Deze functie is gebaseerd op ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel (Nederland).

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met:

Robin van der Mijl
M: +31 6 42 01 52 22
E:  robin.van.der.mijl@ceasystems.com 

Interesse?

Ben jij de Sales Manager waar wij naar op zoek zijn en ben jij op zoek naar een groeiende organisatie met vele kansen en uitdagingen? Zie jij jezelf met ons mee groeien en met ons bouwen aan een nieuwe toekomst?

Solliciteer dan voor deze functie door je CV en motivatiebrief te sturen naar robin.van.der.mijl@ceasystems.com.

Back to list